Επιστροφές Προϊόντων

Επιστροφές Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 10 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της. Μπορείτε να κάνετε με άλλο προϊόν, επιστροφή χρημάτων ή έκδοση πιστωτικού κουπονιού.

Ελλάδα

Αν επιθυμείτε  να αλλάξετε το προϊόν με άλλο, τα έξοδα επιστροφής (3 €) καθώς και τα έξοδα της νέας αποστολής (3 €) επιβαρύνουν εσάς. Επιπλέον 2,5 € αν θέλετε να πληρώσετε με αντικαταβολή.

Αν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, τα έξοδα επιστροφής (3€) επιβαρύνουν εσάς.

Tο ποσό της επιστροφής θα κατατεθεί στο λογαριασμό σας εντός 10 εργάσιμων ημερών.

Αν επιθυμείτε την  έκδοση πιστωτικού κουπονιού, θα σας σταλεί email με το κουπόνι με το ποσό των επιστρεφόμενων χρημάτων και με τα έξοδα της επιστροφής να επιβαρύνουν εσάς.

Κύπρος

Αν επιθυμείτε  να αλλάξετε το εκάστοτε προϊόν με άλλο, τα έξοδα επιστροφής (8€) καθώς και τα έξοδα της νέας αποστολής (8€) επιβαρύνουν εσάς.

Αν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, τα έξοδα επιστροφής (8€) επιβαρύνουν εσάς .

Tο ποσό της επιστροφής θα κατατεθεί στο λογαριασμό σας εντός 10 εργάσιμων ημερών.

Αν επιθυμείτε έκδοση πιστωτικού κουπονιού, θα σας σταλεί email με το κουπόνι με το ποσό των επιστρεφόμενων χρημάτων και με τα έξοδα της επιστροφής να επιβαρύνουν εσάς.

Προϋποθέσεις

Υπάρχουν δύο εναλλακτικές λύσεις, αν δεν είστε ικανοποιημένοι με τα προϊόντα που αγοράσατε, είτε η επιστροφή χρημάτων είτε η έκδοση πιστωτικού κουπονιού.

Τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν εντός 14 ημερών αλλιώς  η επιστροφή των προϊόντων μπορεί να απορριφθεί. Το κόστος των μεταφορικών δεν επιστρέφεται.

Η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να περιέχει την απόδειξη λιανικής πώλησης  και τις ειδικές σημάνσεις του προϊόντος (καρτελάκια).

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι τα προϊόντα να βρίσκονται στην αρχική του συσκευασία και στην ίδια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε.

Η αποδοχή ή μη της επιστροφής, θα γίνει αφού πρώτα προηγηθεί ποιοτικός έλεγχος από την εταιρεία μας.

Διαδικασία Επιστροφής

  1. Μας αποστέλλετε ενημερωτικό email στο [email protected].
  2. Αν επιθυμείτε αλλαγή με άλλα προϊόντα, κάνετε νέα παραγγελία και στα σχόλια αναφέρετε ότι προορίζεται για αλλαγή.
  3. Μας αποστέλλετε το δέμα με τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε και ότι συνοδεύονται από την απόδειξη λιανικής πώλησης.
  4. Εάν δεν παρουσιαστεί πρόβλημα με το προϊόν, θα προχωρήσουμε αμέσως στην αντικατάστασή του, στην επιστροφή των χρημάτων σας ή την έκδοση πιστωτικού κουπονιού.

Σημείωση:

Για να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία, σας συνιστούμε κατά την παραλαβή του δέματος να αναζητήσετε στο εξωτερικό του δέματος για τυχόν αλλοιώσεις ή εμφανή ελαττώματα στο εσωτερικό του και στα προϊόντα. Σε περίπτωση που επιστραφεί κάποιο προϊόν και μετά από δικό μας ποιοτικό έλεγχο διαπιστωθεί ελάττωμα, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την επιστροφή σας με οποιαδήποτε εταιρεία ταχυμεταφορών με δική σας ευθύνη και χρέωση.

Σε περίπτωση σφάλματος της εταιρείας ή αποστολής ελαττωματικού προϊόντος τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν την εταιρεία.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Επιστροφές μπορούν να γίνουν για όλα τα προϊόντα, εκτός από τα σκουλαρίκια, καλλυντικά, μάσκες και μαγιό.

Διεύθυνση Επιστροφής

Σε περίπτωση που θέλετε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε η διεύθυνση μας είναι:

Faskomilaki
Αδάμαντας Μήλος
Τ.Κ:  84800
Τηλ: 22870 22343