Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης

Το Κατάστημα

Το https://faskomilaki.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της εταιρείας της Κεντρωτά Άννας Μαρίας, που εδρεύει στον Αδάμαντα της Μήλου, TK 84800, στην Ελλάδα (AΦΜ: 109301732, Δ.Ο.Υ: Α΄ Πειραιά).

Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος «Faskomilaki».

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην άνω ιστοσελίδα συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

Γενικοί Όροι

Η εταιρεία με κύριο στόχο την εξυπηρέτηση των πελατών της, καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι πελάτες της να είναι ευχαριστημένοι. Η δημιουργία του συγκεκριμένου e-shop, έχει ως στόχο τη θέαση των προϊόντων μας σε οποιαδήποτε γωνιά της Ελλάδος άμεσα με ένα απλό κλικ.

Η εταιρεία στοχεύει στην άμεση εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη, με τη συνεχή υπευθυνότητα που επιδεικνύει σε όλη την πορεία της επιχειρηματικής της ανάπτυξης, και την καλλιέργεια εμπιστοσύνης.

Ο χρήστης του διαδικτυακού τόπου αναγνωρίζει ότι διάβασε τους παρόντες όρους, συμφωνεί με αυτούς και αναλαμβάνει την υποχρέωση της τήρησης τους.

Α. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Κατά την επίσκεψή σας στο https://faskomilaki.gr και κατά τη διάρκεια διεκπεραίωσης της παραγγελίας σας ή εγγραφή σας ως χρήστης στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα,  θα σας ζητηθεί να δηλώσετε  προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν όπως το ονοματεπώνυμό σας, το email, το κινητό  σας τηλέφωνο, καθώς και λοιπές πληροφορίες σχετικά με τη διεκπεραίωσης της παραγγελίας σας.

Τα δεδομένα αυτά χρησιμοποιούνται μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές μαζί σας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο.

Εγγραφή / Διαγραφή Δεδομένων

Κατά την εγγραφή, σας ζητείτε ένας κωδικός εισόδου ( username) και ο μυστικός κωδικός (password), οι οποίοι είναι αυστηρά προσωπικοί. Σας δίνεται η δυνατότητα να μεταβάλλεται το μυστικό κωδικό και είστε αποκλειστικά υπεύθυνος για τη διαρροή του.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά δεδομένα και τις πληροφορίες σας.

Οποιαδήποτε  χρονική στιγμή ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα να στείλει ενημερωτικό μήνυμα μέσω email στο [email protected] έτσι ώστε να αιτηθεί τη διαγραφή των προσωπικών του στοιχείων.

Β. Ασφάλεια

Για την ασφάλεια των συναλλαγών σας το Faskomilaki συνεργάζεται με την Viva Wallet. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών της Viva Wallet και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Γ. Το Πωλούμενο είδος

Τα χαρακτηριστικά των πωλούμενων προϊόντων είναι διαθέσιμα και μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά κάνοντας αναζήτηση στο όνομα του αντίστοιχου προϊόντος.

Όλες οι τιμές που αναφέρονται στα προϊόντα περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24% . Tο Faskomilaki διατηρεί κάθε δικαίωμα αλλαγής των τιμών των πωλούμενων υπηρεσιών χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

Δ. Υποβολή Παραγγελίας

Δυνατότητα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του e-shop, έχετε εφόσον είστε δικαιοπρακτικά ικανός σύμφωνα με τα άρθρα του Ελληνικού Αστικού Κώδικα, Εφόσον έχετε συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας σας και δεν τελείτε σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης.

Ολοκλήρωση Παραγγελίας

Η παραγγελία σας ολοκληρώνεται με την αποδοχή της από το Faskomilaki  δια αποστολής έγγραφης σχετικής επιβεβαίωσης (confirmation email) προς εσάς στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) που υποδείξατε κατά την υποβολή της παραγγελίας.

Σε περίπτωση που δεν λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το Faskomilaki στη διεύθυνση [email protected] προκειμένου να ζητήσετε να ολοκληρωθεί επιτυχώς η υποβολή της παραγγελίας σας.

Ακύρωση Παραγγελίας

Για οποιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει να στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected] ή να τηλεφωνήσετε στο 22870 22343.

H δυνατότητα αυτή σας δίνεται για μία ώρα μετά την πραγματοποίηση της παραγγελίας.

Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση. Όμως μπορείτε να επιστρέψετε και να αλλάξετε την παραγγελία σας αφού πρώτα την παραλάβετε.

Ε. Πληρωμή Προϊόντων

Καταβολή σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να καταθέσετε το αντίτιμο του προϊόντος σας στους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρίας μας:

Viva Wallet: GR 10 7010 0000 0007 1448 2517 261. (Όνομα Δικαιούχου Κεντρωτά Άννα Μαρία)

Εθνική Τράπεζα: GR 50 0110 2920 0000 2920 0269 990. (Όνομα Δικαιούχου Κεντρωτά Άννα Μαρία)

Τράπεζα Πειραιώς: GR 05 0172 0730 0050 7307 5632 601. (Όνομα Δικαιούχου Κεντρωτά Άννα Μαρία)

Alpha Bank: GR 28 0140 9180 9180 0233 0000 697. (Όνομα Δικαιούχου Κεντρωτά Άννα Μαρία)

 Στη περίπτωση που δε διαθέτετε μια από τις παραπάνω τράπεζες σας θα προτιμούσαμε η κατάθεση να γίνει στην Alpha Bank . Μόλις κάνετε την κατάθεση θα πρέπει οπωσδήποτε να μας ενημερώσετε καλώντας μας στο +30 22870 22343 ή στέλνοντας μας ένα e-mail ([email protected]).

Paypal

Επιλέγοντας πληρωμή μέσω Paypal θα μεταφερθείτε στην παγκοσμίως γνωστή ιστοσελίδα για την ασφάλεια των συναλλαγών της.Kαμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανόμενων των στοιχείων της κάρτας σας) δεν αποθηκεύεται στο “Faskomilaki ”.

Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα

Επιλέγοντας  πληρωμή με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα θα μεταφερθείτε στην υπηρεσία Pay Center της Viva Wallet  η οποία σας προσφέρει τον πλέον ασφαλή τρόπο πληρωμών μέσω της κάρτας σας. Kαμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανόμενων των στοιχείων της κάρτας σας) δεν αποθηκεύεται στο “Faskomilaki ”.

ΣΤ. Εφαρμοστέο Δίκαιο και Λοιποί Όροι

Το Faskomilaki  διατηρεί το δικαίωμα να ανανεώνει και να τροποποιεί τους όρους των συναλλαγών oι οποίοι θα έχουν ισχύ από την ημερομηνία αναρτήσεως τους στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Οι παρόντες όροι είναι απολύτως συμβατοί με το ισχύον ελληνικό δίκαιο ενώ οι χρήστες αναγνωρίζουν το δικαίωμα της εταιρείας να μεταβάλλει διατάξεις των όρων, στο μέτρο που δεν αφορούν δεσμευτικές νομικά υποχρεώσεις.

Το Faskomilaki  δεν φέρει καμία ευθύνη για όποια κατάσταση είναι εκτός δικής της υπαιτιότητας και θα κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση.